Koop een bloempothouder voor je bloementuin

 

Op dit moment staan de televisies vol met programma’s die ons vertellen hoe we onze tuinen het beste kunnen herstellen en hoe we het meeste kunnen halen uit het gebied buiten ons huis. Terwijl sommige tuinen voldoende ruimte hebben voor gras en bloemen, hebben sommige huizen alleen een erf of een klein grasveld. Voor dit soort huizen is een bloempothouder ideaal. Houders kunnen vrijstaand, laag en hoog op poten of aan de muur staan. Als je moeite hebt met buigen, kun je er het beste een hebben die benen heeft.

Het zijn soorten die bestand zijn tegen het slechtste weer dat je je kunt voorstellen. Ooit was terracotta de enige optie, maar nu is er de keuze uit hout, metaal en zelfs kunststof. Sommige metalen houders zijn sierlijk gegraveerd en het zou zonde zijn om dit werk met bloemen te bedekken. Hier kun je het beste hele kleine of naar beneden groeiende plantjes op zetten. Ze zijn niet allemaal ontworpen als een plank, maar sommige hebben de pot onder het ontwerp, dus dit zal geen probleem zijn.

Hoewel iedereen dol is op nieuwe items voor bloempothouders, zien dingen er soms gewoon veel beter uit als ze worden gedragen. Het is mogelijk om nieuw gemaakte potten te kopen die eruit zien alsof ze oud zijn. Als je een thema in je tuin hebt, zullen nieuwe potten niet op hun plaats lijken, dus dun is de voor de porta potti liggende optie. Niet alle bloemen kunnen buiten overleven en het is fijn om planten in huis te hebben. Hoewel er niet hetzelfde type houders is, zijn ze net zo talrijk en gevarieerd.

Het meest populaire type bak voor binnenshuis is aardewerk of in sommige gevallen porselein. Er zijn enkele metalen en ook deze kunnen op een oppervlak worden geplaatst of aan een muur worden gehangen. Er zal minder keuze zijn om een grote metalen muur te laten hangen, uit angst voor schade aan de muur als er te veel planten op worden geplaatst. Porseleinen of keramische potten zijn er in zoveel soorten dat het bijna onmogelijk is er een te vinden die je leuk vindt.

Er zijn replica-periodestukken en up-to-date moderne kunstontwerpen. Je kunt rustieke zelfgemaakte hebben, of souvenirs krijgen van het specifieke soort handwerk van vakanties; sommige ontwerpen zijn regionaal en worden al generaties lang op dezelfde manier gemaakt. Sommige zijn misschien stijlvol, terwijl andere functioneler en leuker zijn, maar ze zijn allemaal gemaakt met zorg en aandacht voor de traditie die ze volgen.

Grote, opgebouwde stands kunnen er mooi uitzien en zullen tijdens de bloei elk huis opfleuren, maar zijn duidelijk niet geschikt voor alle huizen. Als u jonge kinderen of een opgewonden hond heeft, kan het item bloempothouders dat op een dag bij uw tapijt past, er binnenkort overal overheen worden uitgespreid. De laatste en waarschijnlijk belangrijkste dingen om te onthouden als je een kat hebt, is dat je er geen hebt met te veel aarde, anders zoeken ze misschien een alternatieve kattenbak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *