Hoe een oververmoeide baby te laten slapen zonder slaapmedicatie

 

Mensen zijn bedoeld om te functioneren met getimede slaap. Als je te moe wordt om te slapen, krijg je slaapgebrek, wat resulteert in ondraaglijke stemmingswisselingen. Nu zijn je baby’s zo op een normale dag. Als ze oververmoeid raken, wordt het nog veel erger.
Het eerste wat je zou doen met je oververmoeide baby is ze in slaap te brengen, denkend dat ze binnen enkele minuten in slaap zouden vallen. Maar daar heb je het mis; Zo eenvoudig is het niet. Bij baby’s is alles ingewikkeld.
Daarom is het het beste om allereerst de symptomen te kennen dat uw baby uitgeput of “oververmoeid” is. De ouders vragen zich vaak af: “hoe krijg je een oververmoeide baby in slaap?” maar de meesten van hen weten van tevoren niet welke fouten we allemaal maken als we onze baby niet in slaap kunnen brengen, ook al is hij uitgeput van energie.
Hier zijn enkele tips die u zullen helpen in het proces.

oWat betekent het om oververmoeid te zijn?

Een baby is oververmoeid als hij niet heeft geslapen zolang Dormicum mg bestellen met iDealΒ zijn lichaam dat nodig heeft. Het kleine lichaam van baby’s kan maar een beperkte tijd wakker blijven. Langer wakker blijven resulteert in het vrijkomen van stresshormonen, waardoor het voor een baby nog moeilijker wordt om kalm te blijven.
Bijgevolg wordt het voor baby’s moeilijker om te slapen als ze oververmoeid raken. Baby’s moeten slapen volgens hun leeftijd; wanneer ze ‘s nachts goed slapen maar overdag dutjes missen, wordt van hen verwacht dat ze oververmoeid raken.
Hoe krijg je een oververmoeide baby in slaap?

Hoe moeilijk het ook is om te plannen hoe je een oververmoeide baby in slaap kunt krijgen, het is niet onmogelijk. Artsen bevelen een aantal dingen aan die nuttig kunnen zijn om een uitgeputte baby te laten slapen.
1. Wikkel je baby om te beginnen in een doek. Baby’s zullen met al hun energie vechten om je te laten stoppen, maar dat komt alleen door hun vermoeidheid. Je moet ze laten inbakeren.
2. Zodra ze zijn ingepakt, houdt u ze tegen uw borst.
3. U kunt ze borstvoeding geven of ze een zuigfles geven. In beide gevallen bestaat de kans dat de baby kieskeuriger wordt.
4. Begin je baby heel langzaam te wiegen of stuiter hem; het moet langzaam gaan.
5. Leg ze neer zodra ze slaperig zijn. Ze moeten nog wakker zijn.
6. Op dat moment zou je baby slapen. En zo krijg je een oververmoeide baby in slaap.
De meeste artsen raden aan dat een baby een goed slaapschema moet hebben; dan krijgen ze gemakkelijk een idee wanneer het slaaptijd is. Zo wordt de kans om in de eerste plaats oververmoeid te raken kleiner.
Veel mensen leggen hun baby vaak in slaap om van de afleiding af te komen. Hoewel de baby niet voor het dutje of het slapengaan naar bed mag worden gebracht. Als ze een duidelijke slaaproutine hebben, hoef je je nooit zorgen te maken over hoe je een oververmoeide baby in slaap kunt krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *