Enkele geweldige tips om u te helpen bij de voorbereiding op uw borstliftprocedure

De moderne, chirurgische oplossing voor slappe en hangende borsten is een borstlift. Vrouwen die aanzienlijk zijn afgevallen, zwangerschappen en voorbereiden op bevalling hebben ondergaan of halverwege de dertig zijn, hebben allemaal één ding gemeen: slappe en hangende borsten. Een borstliftingsprocedure is een permanente oplossing voor het liften en hervormen van de borsten van een vrouw. Een gekwalificeerde chirurg kan de operatie gemakkelijk binnen een paar uur of minder uitvoeren.

Hoewel het misschien gemakkelijk is om te betalen voor een borstlift en om de eigenlijke operatie te ondergaan, is het niet zo eenvoudig om je voor te bereiden op de procedure. Uw chirurg zal u een aantal regels geven die u moet volgen voordat u de eigenlijke operatie ondergaat. Sommige van die regels moeten enkele maanden voorafgaand aan uw operatiedatum worden gevolgd. Denk je dat je het aankan?

De eerste stap bij het ondergaan van een borstlift is het vinden van een kwaliteitschirurg. U kunt vrienden en familieleden en zelfs collega’s om een aanbeveling vragen. Als die zoekroute niet de naam van een kwaliteitschirurg oplevert, moet u een kijkje nemen op de website van de American Board of Plastic Surgeons en hun online directory doorzoeken. U vindt er een uitgebreide lijst van board-gecertificeerde chirurgen die voldoende zijn opgeleid om uw borstlift uit te voeren.

Bent u te zwaar? Hoewel de meeste vrouwen zichzelf in het “gemiddelde” gewichtsbereik beschouwen en niet denken dat ze moeten afvallen, is de waarheid dat de gemiddelde Amerikaanse vrouw van vandaag ernstig overgewicht heeft. Overtollig lichaamsvet is niet alleen lelijk; het is erg ongezond en kan de katalysator zijn voor gezondheidsproblemen op de lange termijn. Bovendien kan overgewicht onnodige complicaties veroorzaken tijdens een chirurgische ingreep. Als u te zwaar bent, al is het maar tien of vijftien pond, moet u uw best doen om dat gewicht kwijt te raken voordat u geopereerd wordt. Gewichtsverlies voorafgaand aan een operatie is een van de eenvoudigste dingen die iemand kan doen als hij zijn kansen op chirurgisch succes wil vergroten.

Hoewel rokers een uitstervend ras zijn (geen woordspeling!), zijn ze nog steeds onder ons – ben jij een van hen? Als u rookt, zal uw chirurg eisen dat u minstens enkele maanden voorafgaand aan de operatie stopt met roken. Roken verstikt de bloedsomloop van het lichaam, verzwakt het immuunsysteem en vernietigt de elasticiteit van de huid. Voor een goed herstel van de operatie heb je ze alle drie nodig, met name een hoge mate van huidelasticiteit. Als je je hele leven hebt gerookt, is de kans groot dat je helemaal wordt afgewezen voor de procedure.

Alcoholgebruik is ook iets dat uw arts u kan aanraden af te zien, in ieder geval een paar weken voorafgaand aan de operatie. Het drinken van alcohol dempt het immuunsysteem en er is geen reden om brandstof toe te voegen aan het potentiΓ«le vuur van chirurgische complicaties of herstelcomplicaties.

Een ander advies voordat u een operatie ondergaat, is om uw huisarts te bezoeken. Laat hem weten dat u de ingreep gaat ondergaan. Waarom zou je het je huisarts willen vertellen? Omdat hij uw lichaam beter kent dan wie dan ook, en hij heeft misschien advies dat nuttig kan zijn voor u of uw plastisch chirurg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *