Een creatief cadeau kiezen voor je vriend – wat je als cadeau kunt geven

 

Ben je op zoek naar een creatief cadeau voor je vriendje? Ben je het beu om regelmatig cadeaus te geven en op zoek te zijn naar iets anders? Wat zijn enkele goede suggesties voor originele cadeaus voor vriendjes?

Er zijn momenten waarop we allemaal moe worden van het geven van dezelfde geschenken en wat creatiever willen zijn. Als je een creatief persoon bent, is het een stuk eenvoudiger om aan de slag te gaan, maar voor anderen kan het een uitdaging zijn om een creatief cadeau voor je vriend te bedenken. Als je in deze categorie valt, blijf dan lezen voor een lijst met geweldige creatieve cadeaus waar je vriend dol op zal zijn.

USB-drive met gemengde tape

Nu kun je datzelfde gevoel weer krijgen met gemengde tapes op je USB-drive. Een heel creatief idee voor je vriend is om de favoriete afspeellijst van je vriend op een USB-stick van 64 MB te zetten en deze vervolgens in een oude cassettehouder te doen als je die nog hebt.

verlicht toetsenbord

Dit is een geweldig creatief cadeau voor een vriend die alles al heeft. Dit toetsenbord is morsbestendig op volledige grootte en kan worden opgerold wanneer het niet in gebruik is. Uiteraard is de achtergrond volledig verlicht, dus ook in het donker goed te gebruiken.

verwarmd computertoetsenbord

Als je honing in een koud klimaat leeft, is dit een geweldig idee. Het is het perfecte creatieve cadeau voor je vriend die ‘s ochtends vroeg wakker moet worden en zijn handen warm moet houden terwijl hij zijn toetsenbord gebruikt.

Sportpakket

Het perfecte creatieve cadeau voor je atletische vriend is de Nike Sports Kit. Deze kit ondersteunt de iPod Nano en speelt niet alleen je favoriete muziek af, maar houdt ook de afgelegde afstand, tempo, tijd, verbrande calorieΓ«n en feedback bij, en waarschuwt je wanneer je een mijlpaal bereikt of een run voltooit.

ontsmettingsmiddel voor tandenborstels

Dit is het perfecte cadeau voor je vriend die vaak reist. Gewone tandenborstel-reiscontainers kunnen na verloop van tijd rommelig worden, maar deze container reinigt je tandenborstel in slechts 6 minuten dankzij een ontsmettingslampje dat wordt geactiveerd wanneer het deksel wordt gesloten. Nu kan je vriendje parelwit hebben en tegelijkertijd onvruchtbaar zijn.

Zipcar-lidmaatschap

Als je vriend in een stedelijk gebied woont en geen auto heeft, maar af en toe een wiel nodig heeft, is een Zipcar-lidmaatschap het perfecte creatieve cadeau. Hij kan een huurauto gebruiken die een auto, benzine en verzekering omvat om te komen waar hij heen moet voor die dag, en deze vervolgens terugbrengen als hij klaar is.

iPhone-handschoen

Een van de minpunten van de iPhone is dat het scherm niet reageert als je handschoenen draagt. Deze handschoenen lossen het probleem echter op door kleine metalen stippen op de toppen van de middelvinger, wijsvinger en duim te hebben, waardoor uw hand warm blijft tijdens het gebruik van uw telefoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *