De waarheid over gezond afvallen en wat u kunt doen

 

Doe geen moeite met rage diëten of gimmicks. De waarheid is dat gezond gewichtsverlies alleen kan worden bereikt door meer calorieën te verbranden dan je binnenkrijgt.

De twee belangrijkste manieren om af te vallen, zijn door uw dieet te beperken tot minder calorieën en door te bewegen. Het is gemakkelijker om die ongewenste kilo’s kwijt te raken door veranderingen in het dieet dan door lichaamsbeweging, maar de echte winnende manier is om zowel lichaamsbeweging als een dieet te combineren om gewicht te verliezen.

Welk type dieet is het beste om af te vallen?

Eigenlijk is elk soort gezond dieet goed. Zolang ketoxplode gummies je minder calorieën eet dan je verbrandt, zul je afvallen, ongeacht of je koolhydraatarm, eiwitarm, vetarm, vegetarisch, rauw voedsel, enz. volgt. Alle of een van deze kan werken. De sleutel is het verlagen van het aantal calorieën dat u verbruikt.

Het drastisch verminderen van het aantal calorieën dat u elke dag eet, is echter schadelijker dan goed. Een crashdieet of jezelf uithongeren kan schadelijk zijn voor je lichaam. Het is niet eens effectief als een gezond regime voor gewichtsverlies.

Als iemand een crashdieet volgt, vertraagt het lichaam de stofwisseling en begint het meer vet op te slaan. Na het aanvankelijke gewichtsverlies, wordt het gewicht snel teruggewonnen of zelfs verhoogd. Op de lange termijn zal de crashdiëter waarschijnlijk gezondheidsproblemen krijgen, aangezien crashdiëten alleen zijn ontworpen voor gebruik op korte termijn.

Hoe weet je of een dieet schadelijk voor je is?

Fad-diëten of crashdiëten zijn over het algemeen gemakkelijk te herkennen. Ze zijn van korte duur en vereisen geen verbintenis op lange termijn. Ze verminderen je calorie-inname drastisch en hebben niet de dagelijkse voedingsstoffen die je nodig hebt om gezond te blijven.

Dergelijke populaire diëten zijn onder meer het eten van alleen koolsoep, het eten van alleen fruit of het volgen van een vloeibaar dieet. Na een paar dagen van extreme caloriebeperking en gebrek aan de juiste voedingsstoffen, kunnen lijners zich licht in het hoofd en duizelig voelen.

Het is het beste om uw gezond verstand te gebruiken – als u hoofdpijn krijgt of flauwvalt, is dat dieet schadelijk. Een gezond dieet voor gewichtsverlies mag geen bijwerkingen bevatten.

Hoeveel calorieën moeten uit het dieet worden gesneden?

Het is veilig om 500 calorieën uit uw dagelijkse voeding te schrappen. Experts zeggen dat een dieet van 1.050 tot 1.200 calorieën per dag en een uur stevige lichaamsbeweging per dag je veilig zal laten afvallen. U kunt met dit soort dieet 3-5 pond per week verwachten.

Als je nog meer wilt afvallen, snij dan niet nog meer calorieën. Lager dan 1.000 kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Ga gewoon meer sporten als je meer kilo’s wilt kwijtraken.

Hoe kun je gemakkelijk afslanken?

Een trefzekere manier om af te vallen door middel van een dieet is heel eenvoudig en gratis. Verminder snacks, stop met het drinken van zoete frisdrank en eet wat je elke dag eet tijdens elke maaltijd, maar verklein de portiegroottes.

In plaats van een enorme 7-inch pannenkoek te eten, kook je 4-inch pannenkoeken. Eet geen biefstuk ter grootte van een bord; een portie moet zo groot zijn als een hamburgerbroodje. Stop met het eten van een grote kom soep, probeer gewoon een middelgrote kom.

Mensen die een dieet volgen, hoeven de porties niet meteen ernstig te snijden. Portiecontrole kan geleidelijk en pijnloos worden gedaan. Eet elke dag wat minder en na een paar weken zou je je porties veel beter onder controle moeten kunnen houden.

Wat voor soort oefening is goed?

Elke vorm van stevige oefening is goed voor gewichtsverlies. Iets eenvoudigs als elke dag de trap nemen in combinatie met een paar wandelingen van 10 minuten kan je effectief helpen om af te vallen.

Een meer gemotiveerde persoon kan meer gewicht verliezen door middel van lichaamsbeweging, dus mensen die een dieet volgen, moeten hun dieet voor gewichtsverlies combineren met fysieke activiteiten die ze leuk vinden. Populaire oefeningen zijn stevig wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, yoga en tai chi. Door vrienden en familie erbij te betrekken, kan een activiteit leuker worden.

Zodra de lijner zijn ideale gewicht heeft bereikt, is lichaamsbeweging ook het antwoord op langdurig gewichtsverlies. Studies tonen aan dat mensen die hun gewichtsverlies op de lange termijn kunnen volhouden, regelmatig aan lichaamsbeweging doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *